Intro

Livewordication  je proizvod dugogodisnjeg zivljenja kroz reci.

Nisam sigurna koliko to dobro radim, ali oni koji citaju, kazu da umem da pretocim sveza kolektivna osecanja u originalno individualno obracanje citaocima.

Mnogi su izgubili snagu kriticke svesti, a ja se ne dam.Ne zelim da prihvatim gluposti danasnjice i ne zelim da cutim i klimam glavom na ono sto mi kao coveku i gradjaninu pomera osu dostojanstva.

Zato, ja pisem.

Koja je tvoja super moc?

Livewordication is a product of life through words.

I’m not sure how well I’m doing it, but those who read say that I am good at converting collective feelings into unique speech to readers.

Many people have lost power of critical awareness, but I’m not giving up. I don’t want to accept nonsense of our time and our society, and I don’t want to keep quiet about it and approve in that way everything that moves my axis of dignity, as a man and citizen.

Because of that, I write.

What’s yours superpower?

Advertisements

One thought on “Intro

  1. Moj ucitelj Reikija u Cikagu je stalno govorio da duhovni ljudi moraju da se sretnu I to ponekad na najcudnije nacine.I ja sam pisac ili ono sto sam jednom rekao na jednoj konferenciji”ja sam pesnik koji se bavi profesuro iz hobija koji se placa.”Tvoja pesma o dekici koji je umro u tvojoj zgradi je povratak iz sveta masovnih medija u srcanu cakru.Zaista sam jedva zaustavljao suze..
    Divno osecas…ti si stara dusa…nastavi …I javi mi se ponekada…ja sam upravo prvi put usao na blog…imam otpora prema drustvenim mrezama…ali neko me je pozvao da te upoznam

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s